Veelgestelde vragen

Allemaal!

We hebben (nog) geen eigen winkel. Wij zijn een leverancier. U kunt direct online bij ons bestellen of bij een van onze partners langs gaan.

Als het in Nederland is, zeker. We hebben bezorging door het hele land!

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het adres. Neem contact met ons op als u een custom taart wil bestellen. U ontvangt dan een offerte waar de bezorgkosten in zijn opgenomen.

Al onze taarten maken wij op maat naar uw wensen. Hoewel wij geen glutenvrije taarten aanbieden, kunnen wij voor u bakken zonder tarwebloem. Kruisbesmetting van welke aard dan ook kunnen wij echter niet compleet uitsluiten.

Hoe groter de bestelling, des te meer tijd wij nodig hebben om ervoor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt. Voor een grote (bruids)taart adviseren wij de bestelling minimaal 2 maanden van tevoren te plaatsen.
 
Dat gezegd hebbende, zullen we altijd proberen uw bestelling in te plannen, zelfs als het last minute is. Dus neem gerust contact met ons op!

Niet per se. Ons doel is om veganistische opties te maken die absoluut geweldig smaken en er fenomenaal uitzien. We gebruiken de ingrediënten die ons het beste helpen om dit doel te bereiken, wat betekent dat ze niet altijd de gezondste optie zijn.

Witte suiker, rietsuiker, bruine suiker, banketbakkerssuiker, agavesiroop en meer. Dit is afhankelijk van de behoefte van het recept.
 
Als u wilt dat wij geen geraffineerde suikers in uw taart gebruiken, laat het ons dan weten.

We bakken al onze taarten op maat naar uw wensen, dus laat het ons weten als u wilt dat we bepaalde allergenen niet aan uw taart toevoegen. Voorzichtigheid is echter geboden, omdat wij kruisbesmetting nooit volledig kunnen uitsluiten.

Sorry, onze familierecepten zijn geheim!

Wij voegen graag iets extra toe aan uw speciale dag.

Neem contact met ons op.